Az oldalon cookie-kat és a Google Analytics szolgáltatását használjuk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk a honlapunkon.

Ha kikapcsolja a cookie-kat, annak hatása lehet az oldal működésére. A beállításokat bármikor megváltoztathatja, kérjük ezzel kapcsolatban nézze meg a böngésző információkat, vagy a segítség oldalt.

Kiss Zsolt vagyok, 1970-ben születtem. Több dolog is foglalkoztat, aminek a bemutatására az eltérő témák miatt egy szakmai oldalon általában nincs lehetőség, ezért hoztam létre egy személyes honlapot, ahol ezeket meg tudom mutatni.

Régóta írok különböző témákban (hadtörténelem, harcművészet, gasztronómia, regények), néhány könyvem már megjelent, s jelenleg is több szerkesztés alatt áll. Pályakezdőként pár évig dolgoztam az Athenaeum Nyomdában, s megismerhettem a könyvek és újságok készítésének technikai oldalát is. Később szerkesztő, illetve főszerkesztő voltam a „KUNG-FU” című újságnál. Saját könyveim szerkesztési munkáit máig magam csinálom.

Könyvek és újságok


Festek (leginkább akvarell és tustechnikával) és könyvillusztrációkat készítek. Bár volt néhány kiállításom is, nincsenek művészi ambícióim, inkább csak szeretek szép dolgokat készíteni. A famunkákat is kedvelem, megpróbálkoztam a faragással, egyedi bútorokat és gyakorlóeszközöket készítek.

Képek

Famunkák

Pár éve honlapokat készítek. Egyesületünk és pár ismerős honlapját én csináltam.

Honlapkészítés

Gyerekkoromtól kezdve foglalkozom harci művészettel/küzdősporttal, 1992 óta van saját iskolám (segédedzőként már korábban is oktattam).

Erről bővebben itt.